Over ons

Wij maken toffe en unieke t-shirts en baby rompers. Voor de baby rompers proberen we het design zo dicht mogelijk als kan aan te laten leunen bij het geboortekaartje. Vergeet deze dan zeker niet mee door te sturen. We sturen altijd eerst een voorbeeldje gemaakt op de computer om te zien of het resultaat overeenkomt met wat de klant verwacht. Indien dit goed is gaan we over tot het maken van de t-shirt of baby romper. Wij streven naar een goede kwaliteit en tevredenheid van de klanten. 

Tevens doen wij ook bestickering en belettering, dit kan gaan van reclame op een vitrine tot aan stickers voor op auto's zoals "baby on board" of kleuren naamstickers voor op brooddozen en drinkbussen. 

We werken met 2 verschillende type van machines. De eerste methode is een vinyl uitsnijden naar wens. Dit kan gaan van belettering tot simpele tekeningen. De tweede methode is het effectief printen van een tekening of foto op een vinyl drager of een sticker. Stuur ons een mailtje met een ontwerpje of een uitleg met wat je graag zou willen en we werken samen een voorbeeldje uit.

Volg ons ook op

Facebook A & N Design

Instagram a.en.n.design

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x